A PR-TELECOM Zrt. Fóruma ingyenesen használható, kultúrált társalgási lehetõséget biztosít minden elõfizetõje és vendége számára, aki betartja az alapvetõ szabályokat. Annak érdekében, hogy mindenki megelégedésére, kultúrált hangnemben folyhasson a társalgás, tartsa be az alábbi szabályokat:


  Ne tegye tönkre a fórum felületén kialakított rendszert azzal, hogy külön témákat, fórumcsoportokat nyit, ezzel megbontva az átláthatóságot és mások számára nehézkessé téve az eligazodást. A megadott témák majd minden olyan területet magukban foglalnak, ami a látogatókat érdekelheti. Mindenki keresse meg azt a témakört, amelyhez kérdése vagy észrevétele leginkább illeszkedik. Új fórumcsoport nyitására (amennyiben indokolt) van lehetõség, ha azt valaki levélben kéri.
  Hozzászólások idézése csak röviden (utalás is elegendõ), vagy rövidített formában megengedhetõ.
  Ne személyeskedjen nyilvánosan senkivel! Sértegetés vagy személyiségi jogokat sértõ hozzászólás azonnali kitiltáshoz vezet.
  Tiltott, ill. betiltott jelképek, az emberi méltóságot sértõ vagy pornográf képek megjelentetése tilos!
  Ne tegyen politikai, vallási vagy rasszista megjegyzéseket! Azonnali kizárást eredményez.
  Ne szidalmazza a szolgáltatót, valamint annak szolgáltatását, véleményét, amennyiben van és annak hangvétele nem durva, a szolgáltató megválaszolja. Tartsa szem elõtt, hogy a szolgáltató érdekelt és próbál a lehetõségeihez mérten, a piaci viszonyokat figyelembe véve a legjobb minõségû és árú szolgáltatást nyújtani.
  Hivatalos megkeresésnek az ÁSZF-ben foglalt elérhetõségek számítanak, csak elõfizetési szám, elõfizetõi név, cím valamint e-mail cím megadásával fogadható el.
  Tilos reklámozni a konkurens cégek szolgáltatását, reklámfelületet ehhez nem biztosítunk!
  Különbözõ igényeket (pl.: díjcsomag vagy programcsomag módosítás, pluszszolgáltatás regisztrálás, számlareklamáció, áthelyezési kérelem, stb.) a területileg illetékes ügyfélszolgálatokhoz kell eljuttatni, minden ilyen jellegû hozzászólás törölve lesz.

Amennyiben a fenti szabályok ellen vét a fórumlátogató, a hozzászólása vagy a topikja törlésre kerül, a szabályok durva megsértése a felhasználó jogainak elvételét , szélsõséges esetben törlést és teljes kitiltást von maga után!

Fontos tudni, hogy a fórumon az üzemeltetõ szolgáltató elõzetes értesítés nélkül jogosult bármelyik hozzászólást, topikot, felhasználót, stb. törölni. A hozzászólások tartalmáért a fórumot üzemeltetõ szolgáltató nem vállal felelõsséget, azok az egyes felhasználók véleményét tükrözik. A fórumot üzemeltetõ szolgáltató személyes adatokat a felhasználó beleegyezése nélkül harmadik fél számára nem ad át, kivéve, ha erre a hatályos jogszabályok és törvények kötelezik, ill. hatósági szerv kéri azt.

További fontos információkhoz, tudnivalókhoz olvassa el a fórum GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések) menüpontját.

Elfogadom és betartom a feltételeket: